Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms och fri frakt i det angivna priset. Vi levererar alla produkter och tillbehör inom Sverige, i samarbete med Schenker. 

Leveranstid

Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt lager eller om den beställs direkt från tillverkaren. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår  e-post (Info@qaudio.se) eller telefon(08-400 201 05). Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.

För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Fri frakt 

Vid orderr över 1000kr gäller fri frakt.

Hämta själv hos oss

Vill du hämta dina produkter direkt hos oss, ring eller maila för överenskommelse;

(08-400 201 05) (Info@qaudio.se) 

Expressleverans

Ring eller maila för överenskommelse.

(08-400 201 05) (Info@qaudio.se) 


Vi hoppas att du blir nöjd med dina köp!